English Tibia - Monster do not attack.

5 replies
Goto Page
To the start Previous 1 Next To the start
Up
Melve
User
Offline Off
Hello guys!
I have a problem with function HIT in my "tibia" remake.
Monsters in my remake don't make any damage.

Console: http://i68.tinypic.com/vct576.png

EXPHit
Spoiler >


monster.lua553:

Spoiler >


monster.lua451
Spoiler >
21.10.17 07:21:02 pm
Up
Masea
Super User
Offline Off
What did you change? Regardless, there's no way that this kind of errors come up the console if you didn't.
Shit your pants: file cs2d Outlast II Mod (29) | Create your UI faster: CS2D UI Framework
21.10.17 07:47:51 pm
Up
Melve
User
Offline Off
@Masea
I even used a clear version of Tibia made by weiwen and there's the same problem
21.10.17 07:53:12 pm
Up
Masea
Super User
Offline Off
Well then, can you exactly tell me which lines got an error by looking at the console?
Shit your pants: file cs2d Outlast II Mod (29) | Create your UI faster: CS2D UI Framework
21.10.17 08:02:40 pm
Up
Cure Pikachu
User
Offline Off
Judging from the error messages, I will assume that your wrapper.lua is corrupted (I have already reported this problem).
Get the original one from the previous version here, remove line 193-195, which should be this (because this conflicts with cs2d lua cmd map):
Code:
function map(map)
     parse("map "..map)
end

then let us know if the problem persists.
edited 1×, last 19.05.19 07:11:12 am
IMG:https://i.imgur.com/DeSeUxC.png
IMG:https://i.imgur.com/xpsyQRX.png
21.10.17 08:10:33 pm
Up
Melve
User
Offline Off
@Cure Pikachu
Thank you! It works!
To the start Previous 1 Next To the start